Stuur je vliegervaring nu in!
Deel je positieve of negatieve ervaring met onze bezoekers...

Auteur

 

E-mail adres (deze wordt niet getoond)

 

Nationaliteit  
Geschreven in taal  
     
Titel  
Ervaring was  
Kies de airline  

Datum ervaring

 

Ik was

 

Eerste keer met deze maatschappij?  
     
Vluchtnummer  

Vliegtuigtype

 

Vertrokken vanaf
(luchthaven, stad, land)
 

Geland op
(luchthaven, stad, land)

 

     
 Jouw ervaring
     
LET OP: Wij ontvangen regelmatig meerdere ervaringen over eenzelfde vlucht, afkomstig (direct of indirect) van dezelfde persoon. Mochten wij enige argwaan hebben over de juistheid en waarheid van de ervaring, kunnen wij overgaan tot niet-plaatsing van de ervaring. Ook het "pushen" van luchtvaartmaatschappijen in onze ervaringsindex, d.m.v. het veelvuldig insturen van positieve of negatieve ervaringen zal leiden tot niet-plaatsing van de ervaring. Alleen op deze wijze kunnen wij trachten een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen van de daadwerkelijke ervaring met een betreffende luchtvaartmaatschappij.

Wanneer je geen naam of e-mailadres invult, kunnen wij een ervaring weigeren voor plaatsing op deze site. Je emailadres wordt niet getoond maar dient wel een bestaand (jouw!) emailadres te zijn.
     
Wat vind je van Turbulentie.nl
     
Suggesties/opmerkingen<
     
Houd me op de hoogte in de toekomst
     
Door middel van het verzenden van uw informatie, gaat u akkoord met de online plaatsing van de door u ingevulde gegevens. Wij kunnen uw ervarings gegevens (behalve e-mail en persoonsgegevens) zonder nadere toestemming gebruiken voor andere publicaties anders dan voor deze website.