In de media: Schiphol
Strijd tegen vliegangst in Fearfighters
11.07.2008 Netwerk
In de EO Serie Fearfighters gaan kandidaten de ultieme strijd aan tegen hun angst. Zo ook een aflevering over vliegangst.
.

Wat is er mis met Schiphol?
17.07.2008 Netwerk
Steeds meer Nederlanders vertrekken voor een weekeindje weg of een vakantie in het zonnige zuiden vanaf de vliegvelden Weeze, Dusseldorf of Frankfurt in plaats van Schiphol.
.

De ambities van
vliegveld Lelystad
11.05.2007 NOVA
De gemeenteraad van Lelystad stemde in met de visie van haar College van B&W op de uitbreidingsplannen van Lelystad airport.
.

Kritiek op drugscontroles Schiphol
10.01.2006 Passagiers op vluchten van Paramaribo en Curaçao worden in Nederland onderworpen aan een uitvoerige lijfvisitatie om drugssmokkel te voorkomen.
.

Veiligheid Schiphol
29.10.2003 NOVA Volgens staatssecretaris Pieter van Geel van Milieu neemt de kans op zware ongelukken rond Schiphol toe.
.

Beveiliging Schiphol
10.02.2008 UnderCover SBS
In deze extra lange uitzending wordt pijnlijk duidelijk hoe slecht het gesteld is met de beveiliging van luchthaven Schiphol. De bevindingen van Alberto Stegeman zijn dan ook groot nieuws.
.

Smokkelen via Schiphol lijkt kinderspel
04.04.2005 NOVA
Na de aanslagen op het WTC in New York en de aanslag op de treinen in Madrid zijn er drastische veiligheidsmaatregelen genomen op de luchthaven Schiphol.

Schiphol is zo lek als een mandje
02.03.2005 NOVA "Schiphol is een van de veiligste luchthavens van Europa" zegt minister Donner van Justitie. Niet waar, zeggen de mensen die weten hoe het echt toegaat op de luchthaven.
.

Hoe veilig is Schiphol?
28.02.2005 Netwerk
Hoe veilig is Schiphol? De vraag is actueel na de diamantroof van afgelopen vrijdag. Overvallers namen voor miljoenen aan juwelen en diamanten mee. Ze zagen kans om het zwaarbewaakte vrachtplatform op te komen en het terrein weer onbelemmerd te verlaten.