Hoe was
uw vlucht?
Vlieg
ervaringen
Beste Airline
& crew?
Last van
vliegangst?
Turbulentie.nl - redactie
Redactie
Onze redactie kunt u benaderen voor algemene vragen, advertentieverzoeken en uiteraard voor suggesties en verbeterpunten voor onze website
Mail de redactie
Yellow Lemon Tree Leusden
Concept & Design
Turbulentie.nl is een initiatief van Yellow Lemon Tree, o.a. bekend van Tvopjepc.nl, Evenementkalender.nl, MediaNed.com
Naar YLT
Delen van vliegervaringen
Turbulentie.nl is in 2001 opgezet om luchtreizigers de mogelijkheid te bieden hun ervaringen, positief en negatief, te delen met andere luchtreizigers en daarnaast een startpunt te zijn voor de zoektocht naar de veiligheid van de luchtvaart, vlootgegevens en andere wetenswaardigheden op het gebied van de luchtvaart. Suggesties voor deze site zijn natuurlijk altijd welkom.
Copyright
De inhoud van deze site mag op geen enkele wijze worden geherproduceerd, hetzij via print en/of elektronische wijze zonder toestemming van de auteursrechthebbende van deze site. Voor eventuele overname van informatie of herpublicatie kan contact worden opgenomen met de webmaster. Deeplinking naar deze site is niet toegestaan. Enige inbreuk op auteurs-/beeldrecht op deze site dient aan ons te worden gemeld. Op basis hiervan zal al dan niet in overleg tekst- en/of beeldmateriaal op onze site worden verwijderd indien er gegronde redenen bestaan van inbreuk op rechten.
Disclaimer
Turbulentie.nl en is niet aansprakelijk voor onjuist gepubliceerde informatie. Informatie is niet altijd getoetst op juistheid. De vliegervaringen (Flightstories) vormen de basis/uitgangspunt van deze site. Turbulentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de ingezonden ervaringen. Alle ervaringen worden objectief redactioneel bekeken en op basis van geschatte juistheid geplaatst. Ingezonden ervaringen waarbij vermoedens bestaan dat deze worden ingezonden met andere bedoelingen, dan het 'delen' van vliegervaringen met andere bezoekers, zoals het trachten te saboteren / be´nvloeden van resultaten, als zijnde gepubliceerd in onze statistieken, kunnen zonder correspondentie worden verwijderd van onze website.